Naar werksaamwf.nl
Iedere werkdag van 13.00 - 16.00 uur

Inloopspreekuur Jongerenloket

Ben jij een jongere tussen 16 en 27 jaar en zit je momenteel zonder werk of opleiding thuis? Dan kun je in Westfriesland terecht bij het Jongerenloket.

Jongeren van 16 tot 27 jaar uit Westfriesland zonder werk en/of (afgeronde) opleiding kunnen terecht bij het Jongerenloket. Het Jongerenloket is te vinden op de Grote Noord 20 in Hoorn. Jongeren, maar ook ouders en/of begeleiders kunnen zonder afspraak binnenlopen en in gesprek gaan met de medewerkers.

Het Jongerenloket geeft advies en kan jongeren in contact brengen met de juiste personen of instanties. Dat kan zijn voor een opleiding, een baan, of in sommige gevallen voor aanvullende hulp. Belangrijk is dat alle jongeren de kans krijgen een baan te vinden of een opleiding te doen die ze leuk vinden en waar ze goed in zijn.

Schrijf je in!

Ben je client van WerkSaam, zit je in het arbeidsgroei of arbeidsfit traject en wil je graag meedoen? Schrijf je dan in. Na inschrijving krijg je van de organisator een e-mail met meer informatie. Het kan zijn dat de activiteit pas van start gaat na een minimaal aantal inschrijvingen.