Naar werksaamwf.nl
Najaar 2019

Maak kennis met Composiet!

Ben jij handig? En wil jij werken aan mooie innovatieve producten? Voor het Leerwerktraject Composiet zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten. Een leerwerktraject van drie maanden tot Composietverwerker!

Wat zijn composieten?

Composiet is een materiaal dat is opgebouwd uit verschillende componenten. Vaak worden hiermee vezelversterkte kunststoffen bedoeld. Bekendste vezels die in composieten verwerkt worden zijn glasvezel en koolstofvezel (carbon). Je kunt er bijna alle vormen van maken. Voorbeelden van producten van composiet zijn Formule 1-auto’s, elektrische bussen, jachten en achtbaankarretjes.

Wij zoeken:

  • Kandidaten die graag met hun handen willen en kunnen werken (geen fysieke belemmeringen)
  • Kandidaten die graag een nieuw vak willen leren in de branche van de toekomst
  • Kandidaten die fulltime aan de slag willen

Wij bieden:

  • Een leerwerkperiode van 3 maanden waarbij theorie en praktijk gecombineerd wordt op locatie bij de werkgever.
  • Na het behalen van het diploma volgt er een arbeidsovereenkomst bij de werkgever in deze regio. Je gaat dan aan de slag om te helpen producten te maken van composiet

Bekijk hier de video over het traject!

 

Schrijf je in!

Ben je client van WerkSaam, zit je in het arbeidsgroei of arbeidsfit traject en wil je graag meedoen? Schrijf je dan in. Na inschrijving krijg je van de organisator een e-mail met meer informatie. Het kan zijn dat de activiteit pas van start gaat na een minimaal aantal inschrijvingen.